Hyra kanin

Ibland har man inte möjlighet att ha kanin året runt. Eller så vill man prova på att ha en kanin för att se om barnens intresse håller i sig eller om dom är allergiska. 

 Då är det perfekt att hyra en kanin över sommaren! Många uppfödare erbjuder att hyra ut kaninungar eller vuxna kaniner. Kontrakten ser olika ut hos alla uppfödare men håller samma grundidé, att man får lämna tillbaka kaninen när det blir höst. 

 Vi på Solsidans kaningård hyr självklart också ut kaniner, det som är lite mer ovanligt är att vi även hyr ut olika typer av kaninburar. Vi har ett gäng inomhusburar och betesburar med tak som vi hyr ut tillsammans med kaniner eller så får man endast hyra bur, hyr man kanin hos oss har man förtur på att hyra bur. 
Det underlättar betydligt om man bara vill ha en ”sommarkanin” eller hyra de veckor man tillbringar i sin sommarstuga. Kaninen har man möjlighet att behålla när sommaren är slut om man önskar men buren går ej köpa lös. 
 

Det finns 2 olika modeller att välja av, ni väljer själv det alternativ som passar er bäst. 


Priser på hyra
 

De burar vi hyr ut är godkända för kaniner av mindre ras. Vill man hyra en fransk vädur har vi för närvarande ingen lämplig bur att erbjuda.

                                                                                                
 

hyra betesbur           500kr         


hyra innebur             500kr

 

hyra kanin+bur         1300kr

                                                   

hyra kanin                  800kr